Peste cu garnitura de cartofi natur

de alinutzika in Peste, 5 Noi 2011 | 11941 vizualizari

 

Mmmm....foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • peste
  •  cimbru, patrunjel si marar uscat, sare, piper, zeama lamaie, ulei masline pt peste
  • o capatana de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu garnitura de cartofi natur:

Se curata pestele, se portioneaza dupa preferinta si se condimenteaza bine, stropindu-se cu zeama de lamaie si putin ulei de masline. Se da la cuptor pana e gata.

Se prepara un mujei simplu, cu usturoi tocat si sare+ putina apa, cu care se stropeste pestele cat e lla cuptor si cand se serveste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu garnitura de cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

jolygina 1

06.11.2011, 23:41

a super l-ai facut la cuptor ,bun ca nu-i prajit

alinutzika 1

07.11.2011, 15:38

pai...prefer la toate varianta cuptorului decat a prajelillor...

gaby_gabytza 1

20.11.2011, 12:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc